‘Als de opdrachtgever tevreden is,
zijn wij dat ook!’
Dirk Jongbloed zelf heeft in de afgelopen 18 jaar al heel wat ervaring opgebouwd. En die ervaring komt goed van pas bij de verbouw, nieuwbouw én de restauratie van oude panden voor particuliere opdrachtgevers. Daarbij zijn hoge kwaliteit, klantgerichtheid, allround vakmanschap, persoonlijk contact en natuurlijk uw budget van groot belang!

Hoge kwaliteit
Bouwbedrijf Jongbloed werkt met de beste bouwmaterialen. Dankzij jarenlange samenwerking met vaste leveranciers kopen wij de A-merk materialen tegen een scherpe prijs in. Uit een uitgebreid assortiment kies je de materialen die passen bij jouw persoonlijke smaak.

Klantgerichtheid
Ons uiteindelijke doel is het bouwen van jouw droomhuis. En daarin gaan we een stapje verder dan andere bouwers. Van tevoren willen we graag weten wat al jouw plannen en wensen zijn. Een kelder? Een bijzondere indeling? Aparte stenen? We denken graag mee en komen samen tot een bijzonder resultaat!

Allround vakmanschap
Ga je met bouwbedrijf Jongbloed in zee, dan kies je voor een allround aannemer. Van het regelen van vergunningen tot het leggen van een tegelvloer… Jongbloed is heel veelzijdig. Uiteraard bepaal je zelf welke werkzaamheden wij voor je uitvoeren en welke klussen je zelf wilt (laten) doen.

Persoonlijk contact
Tijd bespaar je door korte communicatielijnen en niet continu afhankelijk te zijn van derden. Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is we alles open en eerlijk kunnen bespreken. We zullen dan ook regelmatig contact hebben gedurende de bouw en je voldoende voorzien van hulp en advies.

Belastingen
Boekhouding
Verzekeringen Voor het leggen
van vloeren
website
ontwikkeling
Reclame
Carousel
Eetcafe
De vijfer
Belastingen
Boekhouding
Verzekeringen Voor het leggen
van vloeren
website
ontwikkeling
Reclame
Carousel
Eetcafe
De vijfer